IS ER NOG EEN PLEKJE VRIJ?

Zeker in het hoogseizoen zijn wij vaak heel snel volgeboekt. Dit komt omdat we graag alle aandacht geven aan je hond en dus maar een beperkt aantal plaatsen aanbieden. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan ruim voor je vakantie begint om teleurstelling te voorkomen. Kijk hieronder om te zien wanneer we nog plaats hebben. Helaas is het ook hier ‘vol is vol’.

Let op: wij zijn een vakantieopvang, geen dagopvang of (lang)weekendopvang. We zijn alleen geopend op de hieronder genoemde dagen en voor een verblijf van minimaal 1 week. Ga je buiten deze dagen weg en zoek je opvang voor minimaal 2 weken, neem dan even contact op om te kijken wat mogelijk is. In de Kerstvakantie en met Oud en Nieuw vangen wij géén honden op. Het Verwende Nest is geen bedrijf, maar een hobbymatige activiteit.

Wij vangen in principe alleen teven op, geen reuen. Heb je echter een niet dominante, zeer sociale en goed luisterende, gecastreerde reu die goed samen kan met andere honden, neem dan even contact op. We kunnen dan eerst een afspraak inplannen om kennis te maken. Indien blijkt dat je reu goed past in onze roedel, kunnen we hem alsnog in opvang nemen. Is je reu al eerder te gast geweest en ging dit goed, dan is hij natuurlijk gewoon ook weer welkom.

RESERVERING EN INFORMATIE FORMULIER

Reserveren