ONZE TEVREDEN KLANTEN

De ‘Walk of Fame’ van het Verwende Nest

We zijn super trots op alle dieren die te gast zijn geweest (en hopelijk snel nog een keer langskomen). Daarom deze ‘Walk of Fame’ omdat iedere hond gezien mag worden!

Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor leuke foto’s en videos van onze gasten in Het Verwende Nest (en vergeet niet onze Facebook pagina te volgen)

Het Verwende Nest op Facebook

KAI & STORM

Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retreiver & Mechelse Herder
Eigenaar: Het Verwende Nest
Te gast in: altijd

Recensie:

Kai is onze eigen “Toller” en een vaste verschijning in Het Verwende Nest. Samen met Storm, onze Mechelaar, verwelkomen ze alle gasten en zorgen ze ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Als het goed ‘klikt’ in de roedel, dan nemen Kai en Storm onze gasten graag mee op expeditie. Ze zijn erg gecharmeerd van dames en puppies, dus dat gaat altijd goed. Matched het niet, dan houden we ze gewoon gescheiden van de gasten. Voordeel van veel ruimte hebben!

DEX

Ras: Labrador Retriever
Eigenaar: Richard & Karen

Recensie:

Wat heeft onze hond Dex een geweldige week gehad in het verwende nest. Door de toegestuurde filmpjes zagen we dat Dex het enorm naar zijn zin had. Veel wandelen, zwemmen en spelen in een prachtige omgeving waar de honden zich vrij kunnen bewegen. Jacqueline verzorgd de honden met heel erg veel liefde en heeft de honden goed onder controle. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor onze Dex en tot een volgende keer.

SAAR

Ras: Drentse Patrijs/Engelse Springer
Eigenaar: Gaby & Jeroen

Recensie:

Saar, onze 3 jaar oude Drentse patrijs/Engelse springer, is in de zomervakantie 4 weken in het Verwende Nest geweest. We hadden na de kennismaking met Jacqueline en René meteen een goede klik, Saar gelukkig ook en dit was wederzijds. Het voelde meteen vertrouwd. Jacqueline en René begeleiden de nieuwkomers met liefde en aandacht zodat Saar zich dan ook snel op haar gemak voelde. Saar heeft een fantastische tijd gehad in het Verwende Nest. Elke dag spelen, wandelen en zwemmen met Kai en Storm en de andere opvanghonden. Ze hebben heel veel ruimte om te spelen en zelfs een mooi tuinhuis om te chillen. We kregen regelmatig leuke filmpjes en foto’s van de avonturen die Saar beleefde. Voor ons een fijn gevoel dat zij het zo naar haar zin had. Ze heeft zelfs meer zelfvertrouwen gekregen door haar verblijf bij Jacqueline en René. Echt een super adres voor de vakantie! Wij hebben voor Saar alweer gereserveerd 😊

LUNA

Ras: Labrador Retriever
Eigenaar: Loes

Recensie:

Wat een mooie plek om onze Luna tijdens de vakantie heen te brengen. We hadden al even kennisgemaakt en dat voelde al heel vertrouwd. We hadden er voor gekozen om filmpjes enz te laten zien tijdens onze vakantie en daardoor zagen we dat Luna het ontzettend naar de zin had 🐶.
We weten zeker dat we Luna met een gerust hart achterlaten een volgende keer. 🐾

HOPPER

Ras: Golden Retriever
Eigenaar: Nicola

Recensie:

Volgt

BELLA

Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retreiver
Eigenaar: Monica & Tim

Recensie:

Bella heeft echt een super tijd gehad bij het Verwende Nest. Ze gaat jullie (en vooral Storm) erg missen. Maar we komen zeker nog een keer terug!

TEDDY

Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retreiver
Eigenaar: Jenneke, Mark en Teun

Recensie:

Teddy heeft echt een fantastische vakantie bij jullie gehad! Heel erg bedankt voor alle plezier, gezelligheid en lieve zorgen. Hele dikke knuffel voor Storm en Kai! Teddy kijkt nu al uit naar de volgende vakantie in Het Verwende Nest.

NOVA

Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retreiver
Eigenaar: Iris

Recensie:

Nova vond het super leuk bij het verwende nest en heeft veel geleerd van de twee honden van de eigenaar. Ze was als een kind aan huis. Ze heeft lekker veel gelopen en gezwommen. De filmpjes van Nova waren erg leuk en zo mooi om te zien hoe Nova zich vermaakte en veel plezier had. Bij het ophalen van Nova voelde ze zich erg op haar gemak. Bedankt voor de goede zorg en Nova en wij kijken uit naar de volgende keer bij het verwende nest.

PUKKIE

Ras: Jack Russel Terriër
Eigenaar: Geert

Recensie:

Volgt

WODKA

Ras: Husky
Eigenaar: Peter en Harma

Recensie:

Wij hebben Wodka tijdens onze vakantie in vertrouwde handen achtergelaten bij Jacqueline en René.

Ons doel, Wodka ook een fijne en actieve vakantie te gunnen en de kans om lekker te socialiseren met andere honden.

Dat is weer volledig gelukt.

Wij werden getrakteerd op enthousiaste verhalen van Jacqueline en René en kregen een paar mooie filmpjes toegestuurd tijdens en na onze vakantie. Heel fijn, want je mist je eigen hond natuurlijk ook.

Wij zien vast uit naar de volgende vakantie en we denken dat Wodka dat ook doet

BELLA

Ras: Retriever
Eigenaar: Isabelle & Folkert

Recensie:

Jacqueline heeft een groot hart voor dieren en vooral voor honden. Met veel liefde vangt zij honden op in haar Verwende Nest en geeft de honden alle benodigde aandacht. De onderlinge communicatie is heel erg fijn. Geregeld kregen wij een update over hoe het verblijf van onze Bella was, vol met leuke filmpjes en foto’s. Het is alsof je kind naar kamp mag, terwijl je zelf zonder zorgen en met een gerust hart je geliefde viervoeter mag achterlaten daar waar voor haar gezorgd wordt met heel erg veel liefde en aandacht. Bella heeft een heerlijke verzorgde tijd gehad, vol met spelen en ontdekken.

LIPP

Ras: Kruising Stafford
Eigenaar: Carola

Recensie:

Wat een prachtig mooi en lief mens ben je met een hart van goud! Heb mijn hond Lipp hier 14 dagen mogen brengen en wat is ze goed verzorgd! Elke keer kreeg ik leuke filmpjes toegestuurd met een lief verhaal erbij. De aandacht die je hebt besteed aan het eten, wandelen en al het spelen is ongekend. Ik ben je erg dankbaar voor je goede zorgen en Lipp komt zeker terug! Iedereen raad ik het aan om je hond hier een fijne vakantie te laten vieren.

JADE

Ras: Beauceron
Eigenaar Pascal & Marianne

Recensie:

Onze Beauceron Jade heeft in juli 2 weken gelogeerd bij Het Verwende Nest in Mussel. Wat heeft ze het daar naar de zin gehad. Door de kleinschaligheid was er veel aandacht voor haar. De prachtige omgeving en grote speelruimtes zorgen ervoor dat de honden alle ruimte hebben om samen te spelen of even alleen te zijn. Jade heeft veel wandelingen gemaakt, met de andere honden gespeeld en is ook nog lekker geborsteld zodat haar vacht er keurig uit zag.

Complimenten aan Jacqueline voor de goede opvang, die ons op de hoogte hield met prachtige foto’s en filmpjes van Jade.
Kortom, Het Verwende Nest zorgt ervoor dat je hond echt verwend wordt en je met een gerust hart je hond een paar dagen achter kunt laten!

SJEF

Ras: Oud Engelse Bulldog
Eigenaar: Daniel & Sylvana

Recensie:

veel aandacht voor de hond en elke dag een update.
Onze hond heeft het erg naar zijn zin gehad.

JUNO

Ras: Kruising Friesche Stabij
Eigenaar: Dario & Esther

Recensie:

Toppers zijn het bij Het Verwende Nest. onze hond Juno heeft daar een top vakantie gehad. veel aandacht. veel gelopen. lekker met de andere honden gespeeld. Kregen geregeld een update hoe het ging. Juno mag hier volgend jaar ook weer vakantie vieren. Jaqueline en Rene hartelijk dank voor de goede zorg.

BEAU

Ras: Kruising Friesche Stabij / Labrador
Eigenaar: Wim & Margreet
Te gast in: 2022

MOACK

Ras: Kruising Ridgeback / Rottweiler
Eigenaar: Jaap