WAT WE DOEN

Topvakantie voor je hond

Het Verwende Nest is de beste oplossing voor de opvang van je hond(en) tijdens je vakantie. We hebben alle ruimte om lekker de hele dag buiten te spelen en geven je hond de persoonlijke aandacht die hij nodig heeft.

Vakantieopvang en hondenpension

Bij Het Verwende Nest kun je terecht voor vakantieopvang voor je hond(en). We hebben door onze kleinschalige opzet alle tijd en aandacht voor je hond en we vangen slechts enkele honden tegelijk op.

Persoonlijke aandacht

Geen hond is hetzelfde en daar houden we graag rekening mee. Dat begint met voldoende aandacht en de juiste manier van omgang. Ook als je hond extra verzorging nodig heeft, zoals medicijnen of een speciaal dieet, dan doen wij dat graag en goed.

Genoeg beweging

Lekker samen rennen langs het water, achter een bal aan of gewoon even liggen in het gras. Plezier staat voorop en je hond zal zich bij ons zeker niet vervelen. Natuurlijk houden we rekening met wat het beste past bij jouw hond en is er ook voldoende tijd om even rust te nemen.

WAAROM WE DIT DOEN

Onze Passie

Reizen en vakantie zijn altijd momenten waarbij je jezelf ineens beseft dat het soms best lastig is om huisdieren te hebben. Wij hadden dit zelf ook regelmatig als we van plan waren weer eens een mooie reis te gaan maken. Vanuit deze ervaring en onze passie voor dieren, vingen we al vele jaren honden op in onze toenmalige woonplaats Eck en Wiel (Gelderland).

Na in 2019 te zijn verhuisd naar het mooie Mussel in de provincie Groningen, waarbij we de beschikking kregen over een ruime hoeveelheid land (bijna 1 hectare), was dit de ideale plek onze opvang weer te starten. Met een persoonlijke – en naar onze mening exclusieve – aanpak, kleinschalige opzet en alle aandacht voor baas en hond.